Abdullah Öcalan - Abdullah Öcalan Kimdir : It is based on a guerilla system.

Abdullah Öcalan - Abdullah Öcalan Kimdir : It is based on a guerilla system.. 4 nisan 1948, halfeti) veya zaman zaman kullanılan kısa adıyla apo, pkk'nın kurucu lideridir. Abdullah öcalan , byname apo , (born april 4, 1948, ömerli, turkey), leader of the kurdistan workers' party (pkk), a militant kurdish nationalist organization, who became widely known as the strongest. Abdullah öcalan kardeşi mehmet öcalan ile görüşmesinden sonra öcalan'ın mesajını i̇şte abdullah öcalan'a verilen özel görüşme izni ve açıklacağı mesajı ile ilgili tüm detaylar haber7.com'da. Çocukluğunda kavga etmesi sonrası başı yarılmış, annesinin. Abdullah öcalan 1948 yılında şanlıurfa'da dünyaya geldi.

Founding member of the pkk. Türkçe kurdî فارسی کوردی العربية. Abdullah öcalan'ın hayatı ve hakkında bilinmeyen tüm detaylar haberi. Daha sonra suriye'ye geçerek örgütün kanlı eylemlerini bu bölgeden yönetmeye başladı. Dünya savaşı'ndan dört, dersim i̇syanından on ve türkiye cumhuriyeti'nin kurulmasından 26 yıl sonra yani 1949 yılında dünyaya gelir.

Abdullah Öcalan burada kalıyor
Abdullah Öcalan burada kalıyor from image.samanyoluhaber.com
7 kasım 1978 tarihinde terör örgütü pkk'yı kurdu. Abdullah öcalan sosyal bilimler akademisi yayınları. 4 nisan 1948, halfeti) veya zaman zaman kullanılan kısa adıyla apo, pkk'nın kurucu lideridir. Abdullah apo öcalan (born april 4, 1949) is the founding leader of the kurdish militant group kurdistan workers party (pkk), which is an organisation fighting for a socialist independent kurdistan and the rights of the kurdish people. Abdullah öcalan'ın ailesi abdullah öcalan'ın 5 kardeşi bulunuyor. From wikipedia, the free encyclopedia. Abdullah öcalan is regarded by millions of kurds as their political representative, and has become the key figure in their struggle for cultural rights and democracy. Abdullah öcalan kardeşi mehmet öcalan ile görüşmesinden sonra öcalan'ın mesajını i̇şte abdullah öcalan'a verilen özel görüşme izni ve açıklacağı mesajı ile ilgili tüm detaylar haber7.com'da.

Osman öcalan, havva keser, ayni yıldırım, fatma öcalan ve metin öcalan.

Türkçe kurdî فارسی کوردی العربية. It is based on a guerilla system. Abdullah öcalan ( 4 nisan 1949, halfeti) veya zaman zaman kullanılan kısa adıyla apo,pkk'nın kurucularından biri ve bilinen ilk lideri. Born 4 april 1949), also known as apo (short for both abdullah and uncle in kurdish), is a kurdish nationalist. Abdullah öcalan kardeşi mehmet öcalan ile görüşmesinden sonra öcalan'ın mesajını i̇şte abdullah öcalan'a verilen özel görüşme izni ve açıklacağı mesajı ile ilgili tüm detaylar haber7.com'da. 2 şubat 1999 tarihinde, yunan ulusal i̇stihbarat teşkilatı mensupları ile kenya. Since his kidnapping and arrest in 1999. Peki abdullah öcalan kimdir, aslen nerelidir? Toplam 12.372 abdullah öcalan haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Abdullah öcalan is the founder of the kurdistan workers party (pkk). 7 kasım 1978 tarihinde terör örgütü pkk'yı kurdu. 1999 yılında nairobi'de kenya güvenlik birimlerince. Kısa bir süre sonra suriye'ye geçti.

Abdullah öcalan sosyal bilimler akademisi yayınları. It is based on a guerilla system. En son abdullah öcalan hdp esenyurt ilçe binasına terör örgütü pkk elebaşı abdullah öcalan'ın afiş ve posterlerinin asılmasına. Toplumsal gerçeklik ve birey ii. Peki abdullah öcalan kimdir, aslen nerelidir?

Abdullah Öcalan İmralı'dan Twitter'a girdi
Abdullah Öcalan İmralı'dan Twitter'a girdi from www.odatv.com
It is based on a guerilla system. Şimdi, türkiye'yi bu karara sevk eden olayın dört ay öncesine dönelim… Toplumsal gerçeklik ve birey ii. Abdullah öcalan'ın ailesi abdullah öcalan'ın 5 kardeşi bulunuyor. Toplam 12.372 abdullah öcalan haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Kısa bir süre sonra suriye'ye geçen abdullah öcalan, örgütün kanlı eylemlerini buradan yönetmeye başladı. En son abdullah öcalan hdp esenyurt ilçe binasına terör örgütü pkk elebaşı abdullah öcalan'ın afiş ve posterlerinin asılmasına. Öcalan, 22 arap devletinin kendi arasında bu durumun gerçekleştirebileceğini, buna benzer olarak türklerin de kendi aralarında türk demokratik konfederalizmi kurabileceğini ifade etmiştir.

7 kasım 1978 tarihinde terör örgütü pkk'yı kurdu.

Abdullah öcalan kardeşi mehmet öcalan ile görüşmesinden sonra öcalan'ın mesajını i̇şte abdullah öcalan'a verilen özel görüşme izni ve açıklacağı mesajı ile ilgili tüm detaylar haber7.com'da. Pkk'nın kurucusu ve ilk lideri, hakkında verilen ölüm cezası sonradan ağırlaştırılmış müebbet hapise çevrilmiştir i̇mralıda takipte. Viimeisimmät twiitit käyttäjältä abdullah öcalan (@apdullahocalan). Abdullah apo öcalan (born april 4, 1949) is the founding leader of the kurdish militant group kurdistan workers party (pkk), which is an organisation fighting for a socialist independent kurdistan and the rights of the kurdish people. Bu karar, pkk terör örgütünün yöneticisi abdullah öcalan'ı, bulunduğu bir afrika ülkesinden türkiye'ye getirmekti. 7 kasım 1978 tarihinde terör örgütü pkk'yı kurdu. Öcalan, 22 arap devletinin kendi arasında bu durumun gerçekleştirebileceğini, buna benzer olarak türklerin de kendi aralarında türk demokratik konfederalizmi kurabileceğini ifade etmiştir. Türkçe kurdî فارسی کوردی العربية. Öcalan'ın diktatör veya despot olup olmadığını tartışamayacağım. Abdullah ocalan di sosyalızmê de israr di mırovbûnê de israr e. Abdullah öcalan (1948) pkk terör örgütü kurucusu 1948 yılında şanlıurfa'da doğdu. Abdullah öcalan'in 2013 yilindaki̇ basin açiklamalari — bütün kürtleri emrinize vereceğim. Toplumsal gerçeklik ve birey ii.

Abdullah öcalan sosyal bilimler akademisi yayın. Kısa bir süre sonra suriye'ye geçti. Gönderen admin şuraya 13 ocak 2013, 23:42. Pkk'nın kurucusu ve ilk lideri, hakkında verilen ölüm cezası sonradan ağırlaştırılmış müebbet hapise çevrilmiştir i̇mralıda takipte. 2 şubat 1999 tarihinde, yunan ulusal i̇stihbarat teşkilatı mensupları ile kenya.

Abdullah Öcalan'dan Guardian'a mektup
Abdullah Öcalan'dan Guardian'a mektup from www.demokrathaber.org
Abdullah öcalan'ın hayatı ve hakkında bilinmeyen tüm detaylar haberi. Abdullah öcalan is the founder of the kurdistan workers party (pkk). Son dakika abdullah öcalan haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Daha sonra suriye'ye geçerek örgütün kanlı eylemlerini bu bölgeden yönetmeye başladı. From wikipedia, the free encyclopedia. Viimeisimmät twiitit käyttäjältä abdullah öcalan (@apdullahocalan). Şimdi, türkiye'yi bu karara sevk eden olayın dört ay öncesine dönelim… Kısa bir süre sonra suriye'ye geçen abdullah öcalan, örgütün kanlı eylemlerini buradan yönetmeye başladı.

Dünya savaşı'ndan dört, dersim i̇syanından on ve türkiye cumhuriyeti'nin kurulmasından 26 yıl sonra yani 1949 yılında dünyaya gelir.

Toplumsal gerçeklik ve birey ii. From 1984, under his leadership, the pkk fought for kurdish liberation. Abdullah öcalan 1948 yılında güneydoğu anadolu'da bir köyde dünyaya geldi. Abdullah öcalan sosyal bilimler akademisi yayın. From wikipedia, the free encyclopedia. It is based on a guerilla system. Since his kidnapping and arrest in 1999. Bu karar, pkk terör örgütünün yöneticisi abdullah öcalan'ı, bulunduğu bir afrika ülkesinden türkiye'ye getirmekti. Çocukluğunda kavga etmesi sonrası başı yarılmış, annesinin. Abdullah öcalan (1948) pkk terör örgütü kurucusu 1948 yılında şanlıurfa'da doğdu. Abdullah öcalan'ın ailesi abdullah öcalan'ın 5 kardeşi bulunuyor. Osman öcalan, havva keser, ayni yıldırım, fatma öcalan ve metin öcalan. 7 kasım 1978 tarihinde terör örgütü pkk'yı kurdu.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook